anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Szczupic: Wiewiór :P

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Szczupic: Wiewiór :P

Witam wszystkich :)
Stwierdziłem że czas założyć galerie :D
Na początku Sabinka ustrzelona flintą :P
Sabinka.jpg

Czekam na opinie :)

Message was edited by: Szczupic

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
827 ODPOW. 827
tomik-----
Początkujący

Super przygoda i foty no i samo opowiadanie. Jak bym książkę czytał. A bym zapomniał.
Jak była dopuszczalna masa tej krawędzi?

Szczupic
Użytkownik

paderewa napisał(a):

Jak była dopuszczalna masa tej krawędzi?

Było to za ogrodzeniem więc wchodziłeś na własne ryzyko :c20
Skała jednak na tyle masywna że stojąc na niej nie wiedziało się nawet że tak wystaje, dopiero z boku można to było zaobserwować :c34

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Ooooo. Na reszcie Kuba wrzucił jakieś fotki z Norwegi. :c19

No nie powiem widoki zapierające dech w piersiach. :shock:

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Piękne miejsca i świetne foty :c4

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Trollstigen czyli Drabina Trolli :)
Nie dotarłem tam nigdy, bo to drogą prawie 1,5tys. km na płd. ode mnie ale zdjęć się naoglądałem stamtąd już. Na tym forum zamieszczał je także mikael, który zaginął bez wieści dawno temu...
Bardzo fajne fotki i w doborowym towarzystwie :thumbsup:
Dokąd dotarłeś najdalej w końcu? Przekroczyłeś Polarsirkelen a może mijając Troms dotarłeś na Nordkapp?
Tubylcy piszą ...fjord (czyt. FJURD)

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

:c37
Landszafty to nie moja bajka ale 115 jest naprawdę super - przyjemnie się ogląda takie kadry. Reszta też niczego sobie, ale mimo wszystko stawiam na Trollstigen (może wykadrowałbym to coś z lewej strony i starałbym się nie obcinać serpentyny na dole kadru, ale to detale).
pzdr

Szczupic
Użytkownik

Tomku na północ się nie zapuszczałem może w przyszłym roku :c20

A teraz część 3 opowieści :D

Po opuszczeniu punktu widokowego ruszyliśmy dalej :)

Cel Djupvasshytta totalnie odludne miejsce przy jeziorze lodowcowym na wysokości 1000m
DSC01839.jpg
Gdy cała ekipa dotarła na miejsce rozbiliśmy namioty i zabraliśmy się za kolację :)
DSC01847.jpg
Jako że słońce w Norwegii w wakacje zachodzi późno to wybrałem się na "kwiatowe" polowanie :c2
DSC01854.jpg
Wystarczyło trochę oddalić się od obozowiska by otoczenie nabrało nieziemskiego wyglądu
DSC01859.jpg
Po powrocie wskoczyło się do śpiworka i szybko zasnęło przed kolejnym dniem w tym niesamowitym kraju :D

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

125 - najlepsze! :c4
Piękny, choć surowy kraj.

------------------------------
fotoamator
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Bardzo przyjemnie się ogląda i czyta Twoją relację :thumbsup: czekam zatem na część czwartą i piątą i jeszcze dalej ;)

kata-woj
Początkujący

co wrzuta to ładniej :thumbsup: