Podziel się wrażeniami!
Informacja o plenerze już się pojawiła, dziś ruszą zapisy, więc pozwoliłem sobie stworzyć wątek z dojazdami.
Dojazd do: Ojcowski Park Narodowy
I tutaj kieruje swoje pytanie - czy ktoś, ze Śląska, wyrusza na plener samochodem, i dysponowałby 1 wolnym (może być ciasne ) miejscem ?
Z chęcią bym się zabrał, niestety swoim samochodem nie dysponuję, a połączenie DG>Ojców, dość kiepskawe się wydaje.
Dzięki za informacje, Lajam.
Informacje na temat dojazdu na trasie Kraków Główny (z dworca kolejowego) - Olkusz lub Olkusz - Kraków Główny.
www.opalskibus.pl jeździ co 7 min., koszt przejazdu z Krakowa do Wielkiej Wsi to około 4,00 zł.
Trzeba poprosić kierowcę, żeby zatrzymał się w miejscu Wielka Wieś Murownia. Stamtąd jest około 300 m. do Zajazdu Krystyna.
Witam wszystkich jeszcze raz. Zaszła mała zmiana na plus jadę autkiem z Łodzi z Mycroft i Kasią_m mam dwa miejsca wolne wyjazd z Łodzi o godzinie 7 rano w Piątek. Jeśli ktoś jest zainteresowany to kontakt na prv lub lepiej na adres scrat_77@o2.pl Po drodze przewidziane są małe atrakcje .
Z drogi mamy taką tablicę (z obu kierunków dojazdowych).
Miejsc parkingowych jest sporo
o! na pewno się przyda - dzięki Grzesiu
Dzięki Lajam, przyda się.
O której planujcie przyjechać w piatek (1) na plener ? jakoś z rana ?
Z rana to będę już tam spał.
Z racji pewnych koniecznych czynności organizacyjnych przybędziemy raczej wieczorkiem dzień przed plenerem. Chcemy dopilnować, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik na Wasz przyjazd.
Nooo, ładnie tam....
Jest możliwość dojazdu do miejsca pleneru komunikacją miejską.
Koszt połączenia to 4 zł (bilet normalny, 60 minut, wymagany bilet na 1 i 2 strefę).
Link do trasy: jakdojade.pl
Dopiero dzisiaj piszę bo już wiem, że jadę na plener na 100%.
Wybieram się samochodem, mam 3 wolne miejsca z Katowic.
Wyjazd w piątek między godziną 12-14. Wszystko zależne jak szybko załatwię oddanie krwi na Raciborskiej w Katowicach.
Jeśli byłby ktoś zainteresowany to info na PW.