Podziel się wrażeniami!
Witam!
Proszę o przekazanie adminowi strony głównej SONY (pewnie pracują Panowie "biurko w biurko" ), że z powodu braku standaryzacji redagowania wpisów do "danych technicznych", traci skuteczność bardzo pożyteczne narzędzie >> porównaj produkty >> ukryj podobne dane techniczne. Tu przykład. Użycie >>ukryj... prawie nie skróciło listy, bo identyczne dane są pokazywane jako różne z powodu takich p...dół jak tło napisu, inna nazwa grupy danych (złącza zamiast gniazda) czy długość myślnika między skrajnymi numerami odbieranych kanałów.
Mam nadzieję, że Panowie doceniają zasadę "klient doinformowany = klient zdecydowany" i potraktują mój wpis jako chęć pomocy a nie jako "czepianie się".
Pozdrawiam.
Słuszna uwaga, ale chyba musisz napisać na priva do adminów... Ja jeszcze zauważyłem jedną rzecz, która na pewno ułatwiła by korzystanie z porównywarki (która i tak jest świetnym pomysłem). Chodzi o możliwość usuwania produktów z już wybranych w porównywarce. Druga sprawa to możliwość dodawania w produktów do już wybranych, wiesz coś jak "dodaj produkt" i wyskakuje nowe okienko, czy coś w tym rodzaju...
Jest. U góry strony w kolumnie każdego wybranego produktu wirtklawisz ukryj , i to zarówno z poziomu "opis" jak i "dane ..."Zimny napisał(a):
... możliwość usuwania produktów z już wybranych ...
Faktycznie, tego nie zauważyłem Ale "dodaj" przydało by się. Osobiście uważam, że dodawanie produktów przez wróć i ponowne wybieranie jest dosyć niewygodne...
Witam,
Dziękuje za uwagi na temat strony http://www.sony.pl. Informacje przekazałem do odpowiedniego działu, który pracuje nad poprawą narzędzia „porównywarki”. Proces ten jednak jest dość czasochłonny, proszę o cierpliwość.
Pozdrawiam,
Radek
Moderator Forum Sony