- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam!
1/ Jak należy włączać opcję "radio"?Przycisk na pilocie nie reaguje,czy są potrzebne jakies dodatkowe ustawienia?
2/ Założyłam konto na "PlayMemories Online" - wpisuję kod z ekranu na stronie i kiedy zaznaczam opcję "później" przy numerze karty,zawsze wyskakuje błąd i informacja,żeby spróbować później.Czy to możliwe,że bez podania numeru karty nie można przejść do następnego kroku?
Bardzo proszę o jakąś radę.Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Ad 1. Przycisk "Radio" zadziała jak dostawca sygnału (DVB-T, operator kablowy etc) dostarczy w paśmie stacje radiowe. Zapewne teraz ich tam nie ma.
Ad 2. Proszę sprawdź wątek:
http://community.sony.pl/t5/telewizory/playmemories-online-aktywacja-amp-problem/m-p/1758155#M20542
Tam jest opisane wszystko - aktualnie są prace konserwacyjne.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja czekam cierpliwie na zakończenie prac techników SONY nad przywróceniem transmisji radia interntetowego SONY, które kupiłem za 2 tys zł jako radio internetowe, ale nie odbiera internetu od maja 2015. Sam nie potrafię ocenić, czy moja cierpliwość wystarczy na jakieś 6 miesięcy czy może nawet na 18 miesięcy. Bo w końcu technicy firmy SONY muszą mieć czas na to, aby sprzęt SONY doprowadzić do używalności (est takie słowo?).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Ad 1. Przycisk "Radio" zadziała jak dostawca sygnału (DVB-T, operator kablowy etc) dostarczy w paśmie stacje radiowe. Zapewne teraz ich tam nie ma.
Ad 2. Proszę sprawdź wątek:
http://community.sony.pl/t5/telewizory/playmemories-online-aktywacja-amp-problem/m-p/1758155#M20542
Tam jest opisane wszystko - aktualnie są prace konserwacyjne.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Bardzo dziękuję za odpowiedź.Co do PlayMemories-będę cierpliwie czekać na zakonczenie prac.W sprawie radia skontaktuję się z dostawcą /kablówką/.Coś mi tu nie gra bo na tej samej antenie odbieram radio więc myślę,że sygnał jest.
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja czekam cierpliwie na zakończenie prac techników SONY nad przywróceniem transmisji radia interntetowego SONY, które kupiłem za 2 tys zł jako radio internetowe, ale nie odbiera internetu od maja 2015. Sam nie potrafię ocenić, czy moja cierpliwość wystarczy na jakieś 6 miesięcy czy może nawet na 18 miesięcy. Bo w końcu technicy firmy SONY muszą mieć czas na to, aby sprzęt SONY doprowadzić do używalności (est takie słowo?).