anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Telewizory na rok 2025

profile.country.PL.title
k3dz10r
Poszukiwacz

Telewizory na rok 2025

Witam

Jako że przymierzam się do kupna telewizora a jestem fanem marki sony to mam pytanie.Czy na ten rok są przewidziane jakieś nowe modele 43 calowe?  bo jest SONY KD-43X80L ale on już chyba jest z roku 2023? bo nie wiem czy warto czekać bo może coś nowego się pojawi.

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
SpawNiaK82
Doradca

Fajny telewizorek starczy na na następne lata, lubię ten model.

profile.country.PL.title
k3dz10r
Poszukiwacz

A jak ma się do gier z tym 60hz vs 144hz widać mocno? i rzeczywiście ta czerń i kontrast są takie słabe jak piszą? jest to mój pierwszy telewizor sony i lubię tą markę i nie wiem czy qled nie był by lepszy innego producenta , widzę że jeśli chodzi o telewizory to masz doświadczenie używając różnych modeli.

profile.country.PL.title
SpawNiaK82
Doradca

Powiem tak od lat mam Sony i jeśli chodzi o 60 Hz np: w grach to optymalizacje mają jedna z najlepszych z podstawową technologią ALLM, a jeśli chodzi o jakość obraz nie można się przyczepić filmy wyglądają bardzo dobrze jeśli chodzi o wysokie formaty nie licz na cuda w cyfrowym polsat, widziałem obraz i jak w  każdym tv coś ma lepsze i gorsze. Ja polecam mi się podoba jak ktoś ma tyle i na ten model będzie zadowolony.Zrzut ekranu 2025-02-12 204611.jpg