Podziel się wrażeniami!
Pytanie dot. dwóch modeli jak w temacie - pytanie który z nich jest lepszy ? Czy jest jakaś różnica w obrazie? Który z nich może "przetrwać dłużej" lub cieszy się lepszą opinią?
S5500? tych CHYBA nie ma 26 calowych.
V4500 w 26 calach nie widziałem nigdy. 40 calowy jest jak najbardziej ok i z tego co pamiętam jest to model zeszłoroczny a więc nowy. Jeśli masz linka do tego 26 calowego s5500 to podeślij proszę.
V4500 znam z większych modeli, obraz na nim wygląda całkiem nieźle. W tym segmencie LCD wypada ok. S5500 to model z tego roku, nie ma jeszcze jakiś szczególnie dokładnych opinii. Z tego co ja widziałem, to dużej różnicy między tymi modelami nie zauważyłem. Są to porównywalne produkty. Fakt, że obraz jaki puszczałem, to tylko zwykłe SD (na S5500), nie mam doświadczenia z lepszym jakościowo. Proponuję wybrać się do jakiegoś sklepu i ocenić samemu. Osobiście wziąłbym V4500. Co do żywotności, to nie masz się co bać, teraz jest 5cio letnia gwarancja
Prawdę mówiąc to nie znalazłem pełnego opisu funkcji do 26S5500, znalazłem sam model i z tego co wyczytałem to te dwa modele są podobne ale S nie ma MPEG4 i trochę więcej "pali" choć to zawsze różnie z tym bywa. Wybrałbym V, z nielicznych danych jakie zdobyłem, mam nadzieję, że są prawdziwe, to ten model jest lepszy.