anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

V4500 26" a S5500 26" - który lepszy?

bobusiek-----
Początkujący

V4500 26" a S5500 26" - który lepszy?

Pytanie dot. dwóch modeli jak w temacie - pytanie który z nich jest lepszy ? Czy jest jakaś różnica w obrazie? Który z nich może "przetrwać dłużej" lub cieszy się lepszą opinią?

3 ODPOW. 3
scarface-----
Początkujący

S5500? tych CHYBA nie ma 26 calowych.
V4500 w 26 calach nie widziałem nigdy. 40 calowy jest jak najbardziej ok i z tego co pamiętam jest to model zeszłoroczny a więc nowy. Jeśli masz linka do tego 26 calowego s5500 to podeślij proszę.

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

V4500 znam z większych modeli, obraz na nim wygląda całkiem nieźle. W tym segmencie LCD wypada ok. S5500 to model z tego roku, nie ma jeszcze jakiś szczególnie dokładnych opinii. Z tego co ja widziałem, to dużej różnicy między tymi modelami nie zauważyłem. Są to porównywalne produkty. Fakt, że obraz jaki puszczałem, to tylko zwykłe SD (na S5500), nie mam doświadczenia z lepszym jakościowo. Proponuję wybrać się do jakiegoś sklepu i ocenić samemu. Osobiście wziąłbym V4500. Co do żywotności, to nie masz się co bać, teraz jest 5cio letnia gwarancja :thumbsup:

3432-----
Początkujący

Prawdę mówiąc to nie znalazłem pełnego opisu funkcji do 26S5500, znalazłem sam model i z tego co wyczytałem to te dwa modele są podobne ale S nie ma MPEG4 i trochę więcej "pali" choć to zawsze różnie z tym bywa. Wybrałbym V, z nielicznych danych jakie zdobyłem, mam nadzieję, że są prawdziwe, to ten model jest lepszy. :)