Podziel się wrażeniami!
Witam, próbuję przegrać sobie kasety VHS na DVD, które jak każdy mozolnie nagrywałem z urlopów, imprez... Podłączam odbiornik video do rekordera i do TV zgodnie z instrukcją, zgrywam płyty na twardy dysk. Potem dla próby chciałem odtworzyć zawartość twardego w odbiorniku tv i pojawiają mi się paski, zero dźwięku. O co chodzi, czy ktoś może mi pomóc? A może zapytam jak zgrać zawartość kaset na twardy dysk, a potem je zgrać na płytkę? Podłączam odbiorniki jak w instrukcji na stronie 26.
A może zapytam jak zgrać zawartość kaset na twardy dysk, a potem je zgrać na płytkę?
w moim troche slabszym modelu dziala to prawidlowo. Zgrywam na hdd a potem sobie ogladam, dziele i potem zgrywam na DVD. Czyli robisz cos nie tak.
VRD-MC6 jest fajnym urządzeniem, ale kosztuje parę stówek więcej. RDR-HX980 ma również możliwość zgrywania, więc moim zdaniem zakup dodatkowego urządzenia jest raczej zbędny.
Zbigniew, czy możesz napisać jakie masz urządzenia (przede wszystkim model magnetowidu) i do których portów co masz podłączone? Czy przegrywane treści nie mają zabezpieczeń?