Podziel się wrażeniami!
z przyjemnością w imieniu Administratora, Moderatorów oraz własnym mam zaszczyt poinformować oraz zaprosić Was na stoisko SONY, które będzie można odwiedzić w dniach 29 - 31 marca 2012, podczas tegorocznych Targów Video Foto 2012
http://img856.imageshack.us/img856/1641/31997523948627609678413.jpg
Ekipa moderatorska oraz Administrator na targach pojawi się w Piątek oraz Sobotę. Zapraszamy
Dzięki Administratorowi mamy dla Was łącznie 45 firmowych wejściówek, takich jakie mają wystawcy, czyli do wykorzystania w PT i SOB, z możliwością wielokrotnego wchodzenia i wychodzenia. Więcej na ten temat tutaj: LINK.
Na stoisku SONY - tak samo jak i w zeszłym roku - stacjonować będzie serwis CSI Foto i Video, którego przedstawiciel będzie miał możliwość sprawdzenia stanu przebiegu migawki i innych informacji diagnostycznych.
W obrębie stoiska SONY, planowane jest utworzenie stoiska salonu SONY Centre, z możliwością pozyskania informacji na temat produktów SONY oraz i ich sprzedaży, a także ze sprzedażą wybranych produktów. Zaznaczam, że stoisko takie na tę chwilę jest jedynie planowane.
Chciałbym również poinformować o spotkaniu Foto Klubowiczów, które odbędzie się w Piątek (30.03.2012r.), w Peronie 6, o godzinie 20:00
Zdjęcie grupowe na tegorocznych targach będzie wykonane przy stoisku SONY:
- Piątek godzina 17:30
- Sobota godzina 14:00
Zapraszamy Wszystkich
edit:
Starosta założył wątek dotyczący wspólnych dojazdów na Targi: LINK
edit2:
Na stoisku SONY będzie możliwość zakupu wybranego sprzętu w cenach hurtowych
Ja chyba nie wyrobię się finansowo bo auto w naprawie nie wiem ile mnie skasuje a dodatkowo ubezpieczenie za auto muszę w tym miesiącu zapłacić ;(
Mycroft napisał(a):
...
20. Mycroft
kris napisał(a):
1. mat_czok
2. piotruso pt.
3. Starosta
4. koniu_88
5. brancelo
6. moniqangel
7. Deviant
8. Ania X
9. ThomasX
10. jacej92
11. monia94
12. marcin
13. Beata
14. pablos
15. JarekP
16. Krzysztof1966
17. MaSzt
18. sabiki
19. kasia_m
20. Mycroft
21. Pawelszymanski6
22. hovany
23.Asterix
dzięki za zwrócenie uwagi
nie mam nic na swoją obronę. Proszę o łagodny wymiar kary
Ja chętnie, ale tylko w sobotę
Czy na targach w serwisie CSI będzie można zrobić regulację AF?
stasiek2002 napisał(a):
Czy na targach w serwisie CSI będzie można zrobić regulację AF?
Mapa stoisk LINK >>
Zapraszamy na stoisko nr 26. Nie sposób go nie zauważyć
Jestem ciekaw nowego budynku. Podoba mi się fakt, że nie trzeba już będzie chodzić między budynkami. Liczę, że poprawi się również komfort na "Stołówce"
kris napisał(a):
Jestem ciekaw nowego budynku. Podoba mi się fakt, że nie trzeba już będzie chodzić między budynkami. Liczę, że poprawi się również komfort na "Stołówce"
piotruso napisał(a):
kris napisał(a):
A ja lubiłem spacery pomiędzy halami (szczególnie parę lat temu, gdy jedna z dobudówek należała w całości do Sony ). Od kilku edycji pogoda była fajna, można się przewietrzyć, pospacerować. Poza tym wydaje się, że w 3 halach to i więcej miejsca było niż w jednej będzie. A jak będzie - zobaczymy.