Podziel się wrażeniami!
Witam
czy to prawda, że na targach w łodzi mozna kupić obiektywy sony nawet do 40 % taniej??
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witaj,
nie ma oficjalnej informacji na temat wystawiania się SONY na tegorocznych targach FotoVideo w Łodzi, a tym bardziej o promocjach. Niemniej jednak zarówno rok temu, jak i dwa lat temu były promocje na sprzęt. Jak będzie w tym roku? Wszystko się okaże, po oficjalnym ogłoszeniu.
Pozdrawiam,
kris
Witam
Czyli jest taka opcja by było dużo taniej, a kiedy i gdzie będzie można taką informacje dostać, że będzie jakaś promocja?
Warto po prostu śledzić informacje na forum :smileygrin:
dzięki zatem będę śledził.
Pozdrawiam
Kris, wygląda na to, że w zeszłym roku nawet dwa razy :smileywink::smileysilly:
Message was edited by: majorglory
Witaj,
nie ma oficjalnej informacji na temat wystawiania się SONY na tegorocznych targach FotoVideo w Łodzi, a tym bardziej o promocjach. Niemniej jednak zarówno rok temu, jak i dwa lat temu były promocje na sprzęt. Jak będzie w tym roku? Wszystko się okaże, po oficjalnym ogłoszeniu.
Pozdrawiam,
kris
rok + rok to dwa lata
Sony fajne ma promocje na sprzęcior na targach. Mnie udało się tam wyrwać 50mm za taką kaskę, że nawet w ten czas allegro wysiadało przy tej promocji z tego co pamiętam. A z tego co mnie wiadomo to ciężko będzie wyrwać info przed targami co będzie w promocyjnej cenie i jak będą wyglądać te ceny :(
Tompie. wrote:
A z tego co mnie wiadomo to ciężko będzie wyrwać info przed targami co będzie w promocyjnej cenie i jak będą wyglądać te ceny :(
Nigdy nie musieliśmy "wyrywać" informacji. Zawsze przed targami (tydzień, czasem może 3 dni) pojawiała się informacja na forum czy Sony organizuje sprzedaż na swoim stoisku (nie zawsze była organizowana) i jakie są przewidywane zniżki dla forumowiczów / klubowiczów. No i pojawiała się lista z dostępnym sprzętem w promocji i cenami. Ale tak jak pisałem na początku, nie zawsze była prowadzona sprzedaż przez Sony więc w tym roku też nie musi być sprzedaży lub nie musi być promocji. Nie wiem, jakie są plany firmy na ten rok ale warto śledzić forum bo, jak napisał kris, gdy będzie coś wiadomo to koledzy na pewno zamieszczą informację na forum.