Podziel się wrażeniami!
Witajcie
Mamy SLT-A77, NEX-7, pora na... plener… nr 7.
Z ogromną przyjemnością informuję, że zbliża się… siódmy plener na który serdeczncie zapraszam.
W tej chwili mogę podać tylko kilka podstawowych informacji, ponieważ jeszcze jesteśmy w trakcie ustalania cen i szczegółów z tym związanych. Niemniej:
- plener odbędzie się 1-3.06.2012 - zarezerwujcie proszę sobie ten termin na nasze wspólne spotkanie.
- Ilość miejsc około 70;
- koszt od osoby nie więcej niż 150 zł ( dwie noce ).
Niebawem podam dokładne miejsce i jakie planujemy atrakcje. Mam nadzieję, że ze strony formalnej uda się nam wszystko uporządkować do końca tego tygodnia.
W związku z tym, że zbliża się długi weekend i wiele osób wyjeżdża już w najbliższy piątek, zapisy zaczniemy od 8 maja ( wtorek ). Zostanie stworzony oddzielny wątek.
Ja również dziękuję! Bardzo dziękuję za ten plener!
Pod wieloma względami ten plener będzie dla mnie bardzo ważny. Sporo się działo. Wiele ciekawych rozmów, dużo dobrej zabawy, śmiechu, fajnych kadrów, a także testu w postaci prowadzenia przez chwilkę zajęć w studiu. Mam nadzieję, że jednak coś mądrego Wam przekazałem
Dziękuję Radkowi za każdą minutę, godzinę, dzień, tydzień poświęcony w dopinanie szczegółów. Dziękuję Foto Teamowi (DI Team) za to, że są, za rozmowy, za przybycie i pomoc. Dziękuję Wam plenerowicze, ze te wszystkie rozmowy i miłe wspomnienia. Jak zwykle fajnie było się z Wami spotkać i nie z każdym udało mi się pogadać. Za mało czasu.
A jeśli ktoś ma jakieś swoje przemyślenia, spostrzeżenia co do organizacji, pomysłów, rozwoju formy plenerowej - śmiało piszcie. Tu, na PW, czy przekażcie podczas rozmów przy okazji. Wasz zdanie jest bardzo ważne
Cieszę się, że mogłem być na VII już plenerze. Każdy ma wspólną cząstkę, z każdego mam swoje unikalne wspomnienia.
Byle do następnego spotkania!
Lars napisał(a):
Słuchajcie, czy komuś gdzieś w klamotach nie zawieruszył się Tamron 18-200? Wyjechał ze mną z Łodzi, ale z pleneru już nie wrócił...
Ja baaaaaaaaardzooo chciałbym podziękować za extra plener
Było mega jak zawsze
Kris, dokładnie tak, jak piszesz - zakładam, że ktoś po prostu przez pomyłkę je spakował. Dajmy szansę ludziom odpocząć i rozpakować się.
kris napisał(a):
A jeśli ktoś ma jakieś swoje przemyślenia, spostrzeżenia co do organizacji, pomysłów, rozwoju formy plenerowej - śmiało piszcie.
Spędziłam wspaniały weekend i w tym miejscu chciałbym wszystkim podziękować za miłe towarzystwo, świetną zabawę i rozmowy do rana.
A w szczególności za rodzinną atmosferę!
Oczywiście szczególne podziękowania należą się dla organizatorów - świetna robota
P.S. Roka63 dziękuję za podwiezienie do Krakowa
Ja również chciałbym podziękować wszystkim razem i każdemu z osobna ale nie sposób do każdego odnieść się w krótkiej wypowiedzi (a taką mam w planach napisać). Ogólnie dzięki za przekazanie swoich spostrzeżeń, wiedzy i po prostu dobrej atmosfery.
A w szczególności dziękuje:
@Kris: za cierpliwość, oj duuuużo cierpliwości i za ogrom wiedzy przekazany podczas prowadzonych przez Ciebie zajęć i w czasie zwykłych rozmów. Uwierz lub nie, ale od słowa do słowa, na prawdę dużo cennych informacji udało mi sie ogarnąć (a jaszcze duża cześć wciąż nie ogarnięta siedzi mi w głowie i nie daje spać). DZIĘKI !
@Piotruś Parvi: za bardzo sympatyczny powrót do domu i krótką, nieoficjalną lekcję teorii!
@Rastix: za cieżką pracę włożoną w organizacje 7 już pleneru foto. Był świetny - dzięki Ci za to!
@Lajam, Junior, Gegra, Krzysiek, Asia: Za tą wietrzną siatkóweczkę,
A wszystkim innym, za rozmowy, uśmiechy i kolejne przyjemne spotkanie.
Do następnego!
zapytam nieskromnie, czy komuś po plenerze nie przybyła jedna bateria do ?
Bo wróciłem do domu z jedną mniej...i może ktoś ją przez przypadek znalazł
jacej92 napisał(a):
@Kris: za cierpliwość, oj duuuużo cierpliwości i za ogrom wiedzy przekazany podczas prowadzonych przez Ciebie zajęć i w czasie zwykłych rozmów. Uwierz lub nie, ale od słowa do słowa, na prawdę dużo cennych informacji udało mi sie ogarnąć (a jaszcze duża cześć wciąż nie ogarnięta siedzi mi w głowie i nie daje spać). DZIĘKI !
kris napisał(a):
zapytam nieskromnie, czy komuś po plenerze nie przybyła jedna bateria do ?D
Miałem zamiar to zaproponować, ale mnie uprzedziłeś.
Dopisz jeszcze:
Lars - zaginęło 3/4 wątroby...
To gdzie i kiedy następny plener?