Podziel się wrażeniami!
Witajcie
Mamy SLT-A77, NEX-7, pora na... plener… nr 7.
Z ogromną przyjemnością informuję, że zbliża się… siódmy plener na który serdeczncie zapraszam.
W tej chwili mogę podać tylko kilka podstawowych informacji, ponieważ jeszcze jesteśmy w trakcie ustalania cen i szczegółów z tym związanych. Niemniej:
- plener odbędzie się 1-3.06.2012 - zarezerwujcie proszę sobie ten termin na nasze wspólne spotkanie.
- Ilość miejsc około 70;
- koszt od osoby nie więcej niż 150 zł ( dwie noce ).
Niebawem podam dokładne miejsce i jakie planujemy atrakcje. Mam nadzieję, że ze strony formalnej uda się nam wszystko uporządkować do końca tego tygodnia.
W związku z tym, że zbliża się długi weekend i wiele osób wyjeżdża już w najbliższy piątek, zapisy zaczniemy od 8 maja ( wtorek ). Zostanie stworzony oddzielny wątek.
Plan pleneru super
Już nie mogę się doczekać
nie występuje. No, chyba, że...thomasx napisał(a):
gwarantowany syndrom, to dnia następnego
O 10.20 wysiadam z pociągu w Krakowie no i pełzne na busik i do was. Wiec od rana również będe Cie Krisu zamęczał. Cieszysz się, prawda ?
Słuchajcie, w miarę możliwości być może uda się pogadać, ale my będziemy troszkę zajęci przygotowaniami. Dajcie krisuniowi dychnąć też spokojnie do południa, niech pozbiera siły
Lajam, ja daję Krisowi czas do mniej więcej 18-tej - później przybywam!
Ja Cię przywitam, może zapomnisz...
Grzesiu wiadomo że będziecie zabiegani Pójdziemy pograć w tenisa jak będzie pogoda w miare ogarnięta i czas jakoś zleci ^^
Siatkówka..tylko siatkówka.
Gdzie mogę podejrzeć plan pleneru?
Edyta - już mam...
Lajam napisał(a):
Ja Cię przywitam, może zapomnisz...