- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Pewnie nie jestem pierwszy, który o to pyta... nie potrafię zmienić nazwy DCM w nazewnictwie zdjęć... Czy jest to możliwe w aparcie ?.... na razie doczytałem,że mogę to zmienić tylko w programie np Adobe Photo Downloader.... proszę o pomoc....
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
sebek11 napisali:
Dziękuje za info.....jeśli możesz napisz proszę czy można wyłączyć podgląd wykonanego zdjęcia....
Cześć!
Oczywiście, można to wyłączyć
Auto podgląd
Możesz sprawdzić zapisane zdjęcie na ekranie zaraz po jego wykonaniu. Możesz również ustalić czas wyświetlania zdjęć w autopodglądzie.
- MENU →
(Ustawienia niestandard.) → [Auto podgląd] → odpowiednie ustawienie.
Szczegóły pozycji menu
- 10 s/5 s/2 s (ustawienie domyślne):
- Wyświetla zapisane zdjęcie na ekranie zaraz po jego wykonaniu przez określony czas. Jeśli skorzystasz z funkcji powiększania podczas autopodglądu, możesz sprawdzić obraz w powiększeniu.
- WYŁ.:
- Nie wyświetla autopodglądu.
Uwaga
- Przy powiększaniu zdjęcia, które jest przetwarzane, chwilowo może być wyświetlane zdjęcie wyjściowe, a dopiero potem zdjęcie powiększone.
- DISP (Ustawienia wyświetlania) są stosowane do autopodglądu.
Co do obiektywów i przejściówek, zamieściłem link w innym watku w którym o to pytałeś.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziękuje za info.....jeśli możesz napisz proszę czy można wyłączyć podgląd wykonanego zdjęcia.... nie potrafię....a nie jest mi to potrzebne....i ostatnie pytanie.... mam obiektywy Nikorra 50 mm, od Nikona D200 i tamrona 16-32 mm (jakoś tak), system bodajże DX,,,, Poszukuje konwerterów do Sony A600, takich z możliwością AF... pozdr dziekuję...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
sebek11 napisali:
Dziękuje za info.....jeśli możesz napisz proszę czy można wyłączyć podgląd wykonanego zdjęcia....
Cześć!
Oczywiście, można to wyłączyć
Auto podgląd
Możesz sprawdzić zapisane zdjęcie na ekranie zaraz po jego wykonaniu. Możesz również ustalić czas wyświetlania zdjęć w autopodglądzie.
- MENU →
(Ustawienia niestandard.) → [Auto podgląd] → odpowiednie ustawienie.
Szczegóły pozycji menu
- 10 s/5 s/2 s (ustawienie domyślne):
- Wyświetla zapisane zdjęcie na ekranie zaraz po jego wykonaniu przez określony czas. Jeśli skorzystasz z funkcji powiększania podczas autopodglądu, możesz sprawdzić obraz w powiększeniu.
- WYŁ.:
- Nie wyświetla autopodglądu.
Uwaga
- Przy powiększaniu zdjęcia, które jest przetwarzane, chwilowo może być wyświetlane zdjęcie wyjściowe, a dopiero potem zdjęcie powiększone.
- DISP (Ustawienia wyświetlania) są stosowane do autopodglądu.
Co do obiektywów i przejściówek, zamieściłem link w innym watku w którym o to pytałeś.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziękuję..... pozdr