- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Prośba o podpowiedź
Otóż problem dotyczy nagrywania na dysku flash programów w telewizorze HX751. Nie ma problemu z nagraniem czegokolwiek przy wyłączonym telewizorze. Natomiast gdy mam włączony telewizor na innym kanale, w chwili rozpoczęcia nagrywania przełącza się na kanał zaprogramowanego w czasie materiału. Jeżeli chcę przełączyć na inny kanał pojawia się komunikat o koniecznym wyłączeniu nagrywania przyciskiem stop na pilocie.
Innymi słowy nie nagrywa na dysk w tle przy włączonym telewizorze. Przestudiowałem dokładnie instrukcję nic tam w temacie nie wyczytałem. . Jest jakieś obejście tego utrudnienia?.
Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
W tym modelu TV nie można w tym samym czasie nagrywać jeden kanał a oglądać drugi kanał. Podczas nagrywania TV zawsze przełączy się na kanał, który wcześniej został zaprogramowany. Jeśli chcesz oglądać w tym czasie inny kanał musisz przerwać nagrywanie.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dzięki
Przykro mi jest. Co prawda kupiłem ten telewizorek na działkę do domku letniskowego. Dlatego dłuższy czas nie sprawdzałem tej opcji. Myślałem, że Sony w tym przecież nienajstarszym modelu ma tak jak w moim domowym Phlipsie w którym mogę przełączać kanały podczas nagrywania.. Nie przemślałem zakupu. Pozdrawiam