anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

VII Plener Foto Klubu

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

VII Plener Foto Klubu

Witajcie :c37

Mamy SLT-A77, NEX-7, pora na... :c18 plener… nr 7. :D

Z ogromną przyjemnością :c33 informuję, że zbliża się… siódmy plener :c51 na który serdeczncie zapraszam. :c73

W tej chwili mogę podać tylko kilka podstawowych informacji, ponieważ jeszcze jesteśmy w trakcie ustalania cen i szczegółów z tym związanych. Niemniej:
- plener odbędzie się 1-3.06.2012 - zarezerwujcie proszę sobie ten termin na nasze wspólne spotkanie. :c67
- Ilość miejsc około 70;
- koszt od osoby nie więcej niż 150 zł ( dwie noce ).

Niebawem podam dokładne miejsce i jakie planujemy atrakcje. Mam nadzieję, że ze strony formalnej uda się nam wszystko uporządkować do końca tego tygodnia.
W związku z tym, że zbliża się długi weekend i wiele osób wyjeżdża już w najbliższy piątek, zapisy zaczniemy od 8 maja ( wtorek ). Zostanie stworzony oddzielny wątek.

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
222 ODPOW. 222
profile.country.pl_PL.title
thomasx
Poszukiwacz

Rafiki napisał(a):

tompac napisał(a):

Po raz kolejny będę gościem na plenerze Foto Klubu, nie chcę ponownie zanudzać Was swoimi gniotami dlatego postanowiłem "rozpisać" konsultacje społeczne - co chcielibyście usłyszeć o fotografii od tompac'a?
Zakres teoretycznie dowolny ale raczej sugeruję klimaty techniczno-warsztatowe z akcentem na postprodukcję ;)
Czekam na sugestie.

Czyli że pokażesz na przykładzie gniotów, jak je obrabiać żeby utrzymać poziom i żeby gnioty pozostały gniotami?? ;)
:slight_smile:

Złota myśl :-P

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

Rafiki napisał(a):

tompac napisał(a):

Po raz kolejny będę gościem na plenerze Foto Klubu, nie chcę ponownie zanudzać Was swoimi gniotami dlatego postanowiłem "rozpisać" konsultacje społeczne - co chcielibyście usłyszeć o fotografii od tompac'a?
Zakres teoretycznie dowolny ale raczej sugeruję klimaty techniczno-warsztatowe z akcentem na postprodukcję ;)
Czekam na sugestie.

Czyli że pokażesz na przykładzie gniotów, jak je obrabiać żeby utrzymać poziom i żeby gnioty pozostały gniotami?? ;)
:slight_smile:

Teza całkiem słuszna, ma tylko jedna lukę, nie uwzględnia w pojęciu gniotów osi czasu ;)

profile.country.PL.title
Rafiki.
Doradca

:c18
Do zobaczyska Tomek!
:)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

:c37
Plener już tuż tuż. Z przyjemnością informuję, że Identyfikatory plenerowe czekają już na wręczenie wam, plenerowiczom! :c19

Zgodnie z sugestią od samych plenerowiczów taka prośba: jeśli ktoś ma ID z poprzedniego pleneru - weźcie ze sobą. Takie osoby dostaną wtedy jedynie "wypełnienie". Dzięki czemu będziecie mieli "dwustronne" ID :thumbsup:

Quartz.
Użytkownik

Fajnie - niedługo trzeba zabrać się za ogarnianie bagażu na plener :)

Nie będziecie mieli łatwo - na miejsce wybieram się z rana, więc Was trochę pomęczę (i będę witał przybyłych na plener) :c34

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Nie wiem, czy jest sens przybywać rano. Doba hotelowa pewnie zacznie się od 15, ale jak chcesz być pierwszym i czekać i witać chlebem i solą to czemu nie :nauseated_face:

Quartz.
Użytkownik

Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie :slight_smile:

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/chlebisol2.gif

Nie mam co robić w wolnym czasie, no i rano=samochód, więc przybędę koło 8-9 pewnie

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

Quartz napisał(a):

Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie :slight_smile:

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/chlebisol2.gif

Nie mam co robić w wolnym czasie, no i rano=samochód, więc przybędę koło 8-9 pewnie

A może pofocić po drodze? :c20
W końcu to plener FOTOGRAFICZNY

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Ale superowy program pleneru macie.
Ależ Wam zazdroszczę.
Brawa dla organizatorów.

profile.country.pl_PL.title
Quartz.
Użytkownik

Plan pleneru - rewelacja :c34 - i wycieczka fajna (ciekawe, czy przewodnik zorganizowany, czy przewodnik = kris). Tak, czy tak, powinno być suuuper :thumbsup: