anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

VII Plener Foto Klubu

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

VII Plener Foto Klubu

Witajcie :c37

Mamy SLT-A77, NEX-7, pora na... :c18 plener… nr 7. :D

Z ogromną przyjemnością :c33 informuję, że zbliża się… siódmy plener :c51 na który serdeczncie zapraszam. :c73

W tej chwili mogę podać tylko kilka podstawowych informacji, ponieważ jeszcze jesteśmy w trakcie ustalania cen i szczegółów z tym związanych. Niemniej:
- plener odbędzie się 1-3.06.2012 - zarezerwujcie proszę sobie ten termin na nasze wspólne spotkanie. :c67
- Ilość miejsc około 70;
- koszt od osoby nie więcej niż 150 zł ( dwie noce ).

Niebawem podam dokładne miejsce i jakie planujemy atrakcje. Mam nadzieję, że ze strony formalnej uda się nam wszystko uporządkować do końca tego tygodnia.
W związku z tym, że zbliża się długi weekend i wiele osób wyjeżdża już w najbliższy piątek, zapisy zaczniemy od 8 maja ( wtorek ). Zostanie stworzony oddzielny wątek.

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
222 ODPOW. 222
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Trebi, ale to nie koszykówka....Volley to 6 na 6 ;)

profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

wiem, ale łatwiej jest załatwić 10 niż 12 :P

a 5 na 5 to fajne minimum

profile.country.pl_PL.title
thomasx
Poszukiwacz

Lajam napisał(a):

Ja tylko przypominam, że to lista do :c51 Volleyball Dream Team :c97

chyba Drink Team ;)

Lars..
Początkujący

To ja, z racji wrodzonego lenistwa, zapisuję się na listę jako kat... ekhm... trener AFKVDT.
Będę krzyczał, opierdzielał i domagał się przynoszenia zimnego piwa.
W zamian obiecuję, że nie odejdę ze stanowiska trenera do końca ostatniego meczu :smileytwisted:

profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

teraz tylko potrzebujesz asystenta który będzie Ci to piwo przynosił :slight_smile:

Lars..
Początkujący

Wy, czyli szeroka kadra (jakie to ostatnio modne określenie!), będziecie mi asystować, by plusować w przyszłych wyborach do ścisłej kadry. 8-)

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

"Sport to zdrowie! Tylko mało kto dodaje, że utracone"
Zdarza mi sie słyszeć czasami taki tekst od zaprzyjaźnionych sportowców ;)

Sport "po godzinach" czemu nie ale co "w godzinach"?

Po raz kolejny będę gościem na plenerze Foto Klubu, nie chcę ponownie zanudzać Was swoimi gniotami dlatego postanowiłem "rozpisać" konsultacje społeczne - co chcielibyście usłyszeć o fotografii od tompac'a?
Zakres teoretycznie dowolny ale raczej sugeruję klimaty techniczno-warsztatowe z akcentem na postprodukcję ;)
Czekam na sugestie.

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

tompac napisał(a):

Po raz kolejny będę gościem na plenerze Foto Klubu, nie chcę ponownie zanudzać Was swoimi gniotami dlatego postanowiłem "rozpisać" konsultacje społeczne - co chcielibyście usłyszeć o fotografii od tompac'a?
Zakres teoretycznie dowolny ale raczej sugeruję klimaty techniczno-warsztatowe z akcentem na postprodukcję ;)
Czekam na sugestie.

Ja bym mógł być kolejny raz zanudzany Twoimi opowieściami o fotografowaniu samolotów. Ale jak ma być o postprodukcji to chętnie usłyszałbym o konwersji do b&w, jak wyciągnąć dymy czy gazy wylotowe z dysz uzyskując świetną perspektywę a nie zdegradować pozostałej części obrazu (tu może wchodzić w grę również sprawa naświetlania zdjęcia).

Lars..
Początkujący

tompac napisał(a):

"Sport to zdrowie! Tylko mało kto dodaje, że utracone"
Zdarza mi sie słyszeć czasami taki tekst od zaprzyjaźnionych sportowców ;)

Taaaa... 4 operacje kolana, 3 kuracje sterydowe - sport to zdrowie. Ale i tak fajnie było :smileytwisted:

rakastan00
Poszukiwacz

A ja mogę się dopisać?

Dawno w siatkę nie grałam, a z tego co pamiętam to lubiłam.