Podziel się wrażeniami!
Witajcie
Mamy SLT-A77, NEX-7, pora na... plener… nr 7.
Z ogromną przyjemnością informuję, że zbliża się… siódmy plener na który serdeczncie zapraszam.
W tej chwili mogę podać tylko kilka podstawowych informacji, ponieważ jeszcze jesteśmy w trakcie ustalania cen i szczegółów z tym związanych. Niemniej:
- plener odbędzie się 1-3.06.2012 - zarezerwujcie proszę sobie ten termin na nasze wspólne spotkanie.
- Ilość miejsc około 70;
- koszt od osoby nie więcej niż 150 zł ( dwie noce ).
Niebawem podam dokładne miejsce i jakie planujemy atrakcje. Mam nadzieję, że ze strony formalnej uda się nam wszystko uporządkować do końca tego tygodnia.
W związku z tym, że zbliża się długi weekend i wiele osób wyjeżdża już w najbliższy piątek, zapisy zaczniemy od 8 maja ( wtorek ). Zostanie stworzony oddzielny wątek.
Tylko z tą siatkówką...jak ktoś zepsuje zagrywkę to będzie robił pompki z trenerem!
1. Lajam
2. trebor
3. czokapik
4. Starosta
5. tata kuby
6. 10zer
7. rakastan
...do pompek poszukam dublera
Lajam napisał(a):
(..) będzie robił pompki z trenerem!
W takim razie podaje sie do dymisji z druzyny
1. Lajam
2. trebor
3. czokapik
4. Starosta
5. tata kuby
6. 10zer
7. rakastan
8. jacej94
czyli rozumiem że jakiś pro siatkarski sprzęt ochraniacze itp trzeba wziąć?
1. Lajam
2. trebor
3. czokapik
4. Starosta
5. tata kuby
6. 10zer
7. rakastan
8. jacej94
9. skolmo
i ja, i ja !
Ochraniacze? Na trawę? No bez przesadyzmu. Twardym trzeba być
jacej92 napisał(a):
czyli rozumiem że jakiś pro siatkarski sprzęt ochraniacze itp trzeba wziąć?
tompac napisał(a):
"Sport to zdrowie! Tylko mało kto dodaje, że utracone"
Zdarza mi sie słyszeć czasami taki tekst od zaprzyjaźnionych sportowców
Sport "po godzinach" czemu nie ale co "w godzinach"?
Po raz kolejny będę gościem na plenerze Foto Klubu, nie chcę ponownie zanudzać Was swoimi gniotami dlatego postanowiłem "rozpisać" konsultacje społeczne - co chcielibyście usłyszeć o fotografii od tompac'a?
Zakres teoretycznie dowolny ale raczej sugeruję klimaty techniczno-warsztatowe z akcentem na postprodukcję
Czekam na sugestie.
Ja mogę na bramce stać...